Nieuws   Zoeken 

Tieneke's duiveltjesvlees
Ingredienten: (4 pers.):
6 halve kipfilet
5 el ketjap
5 el azijn
5 el ketchup
zakje nasikruiden
sambal
bakje champignons
1 ui
pakje slagroom
8 el pindakaas
Bereiding:
Snijd de kipfilet in stukjes en laat dit marineren in de marinade van ketjap, azijn, ketchup, gesnipperde ui en het zakje nasikruiden. (20 minuten).
Doe dit prutje in een koekepan en bak de kip gaar. Doe de gesneden champignons erdoor en laat dit even pruttelen. Doe er sambal naar eigen smaak bij. Op het laatst de slagroom en de pindakaas erbij. Even doorwarmen en smullen maar.
Receptnummer: 1888 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Tieneke
Opmerking:
serveren met salade en rijst
Hoe meer sambal er in gaat hoe meer duiveltjes er in komen!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept