Bieten-preisalade
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr. gekookte bietjes
200 gr. prei
75 gr. walnoten
1,5 el olie
0,5 el kruidenazijn
0,5 dl bosvruchtensap
1 dl Campina Room Culinair
peper, zout
2 el rozijnen
Bereiding:
Maak de bietjes schoon en snijd ze in luciferdunne reepjes, Was de prei en snijd ze in dunne ringen, Hak de walnoten grof, Klop een sausje van de olie, de azijn, het sap en de Campina Room Culinair. Verwarm het sausje op een laag vuur en breng het op smaak met wat peper en zout. Schep de bietjes, de prei en de walnoten door elkaar en schenk de saus erover, Garneer met de rozijnen.
Receptnummer: 190 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Culinair recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept