Nieuws   Zoeken 

Joy's héérlijke snelklaar vleesprutje
Ingredienten: (2 pers.):
1 ui
½ bakje champignons
2 tl citroensap
200 g magere varkenslapjes
1 el boter
zout en peper
1 el bakgember
½ zakje champignonsaus
1½ dl koffieroom
peterselie
Bereiding:
Plakjes champignons besprenkelen met citroensap. Vlees in reepjes snijden en bestrooien met zout en peper. In de boter ± 10 minuten bakken. Toevoegen: gesnipperde ui, champignons en gember. ± 3 minuten zachtjes meebakken. Intussen in kommetje champignonsaus vermengen met 1¼ dl koud water. Al roerende aan vleesmengsel toevoegen. Aan de kook brengen en roeren totdat saus gebonden is. Dan de koffieroom erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Tot slot peterselie erboven fijnknippen.
Receptnummer: 1905 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Joy
Opmerking:
Het lekkerst is dit om met rijst te eten en bijna iedere groente die je je maar kunt bedenken!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept