Hannah's fusilli met bacon-paddestoelensaus
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr. gekleurde fusilli of tagliatelle
150 gr. ham in blokjes
150 gr. bacon in blokjes
2 teentjes knoflook
3 stengels bleekselderij in plakjes gesneden
150 gr. oesterzwammen
1 dl. koksroom
evt. wat melk
bakje roomkaas met kruiden
1 tl tijm
geraspte Parmezaanse kaas
Evt. wat witte wijn
Bereiding:
Kook fusilli beetgaar. Verhit wat olijfolie en roerbak de bacon en de ham. Voeg uitgeperste knoflook toe.
Schep alles uit de pan en roerbak de bleekselderij en oesterzwammen. Roer er de koksroom, roomkaas, melk,tijm en evt. wat wijn door. Zachtjes laten pruttelen en wat laten binden. Schep dan het bacon-hammengsel er door. Schenk saus over de afgegoten pasta. Strooi aan tafel Parmezaanse kaas over het gerecht.
Receptnummer: 1924 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Hannah Ludwig
Opmerking:
Heerlijk met een tomatensalade met vinaigrette en basilicumblaadjes. In plaats van de oesterzwammen kunnen ook allerlei andere paddestoelen gebruikt worden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept