Jolanda's macaroni met St Moret en tonijn
Ingredienten: (4 pers.):
2 teentjes knoflook
1 pak gehakte spinazie (diepvries)
bakje champignons(250 gram)
200 gr. St Moret (naturel)
1 blikje tonijn naturel
macaroni ( 300 - 350 gram)
zout en peper
Bereiding:
Pel en snipper de knoflook.
Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes.
Laat de tonijn goed uitlekken.
De spinazie laten ontdooien op een laag pitje.
Voeg bij de spinazie de knoflook, St Moret en de champignons toe en laat alles lekker warm worden.
Kook intussen de macaroni in ruim water met en bouillonblokje beetgaar.
Je kan als je het wil alles door elkaar roeren maar je kan de macaroni en de spinazie ook apart op tafel zetten.
Eet smakelijk!!!!!
Receptnummer: 1933 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: jolanda
Opmerking:
Ik heb dit recept ooit gekregen via een afslankclub vanaf die tijd maak ik het regelmatig klaar, er zitten ook niet zo heel veel kcal in.
Voor degene die het willen weten dit recept bevat 375 kcal per persoon.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept