Nieuws   Zoeken 

Petra's Chinese Zuurkool Schotel
Ingredienten: (3 pers.):
1 ons kattenspek
3 kipfilets
1 pot Ajam-Pangang van Chicken Tonight
1 pakje aardappelpuree
1 pakje wijnzuurkool
100 gr. oude geraspte kaas
Bereiding:
Snij de kattenspek in blokjes en bak deze.
Snij de kipfilet in blokjes en voeg ze bij de katenspek
Bak het geheel rondom gaar.
Voeg de pot ajam-pangang toe en laat het geheel 5 minutjes op een laag vuur smoren.
Maak de aardappelpuree klaar en doe de helft in een ingevette ovenschaal.
Leg hierop de wijnzuurkool en daarop het mengsel van kipfilet.
Dek het geheel af met het restant aardappelpuree en strooi over de aardappelpuree de geraspte kaas.
Zet de schotel 20 minuten in een oven van 220 °C en hij is klaar om op te smullen.
Receptnummer: 1941 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Petra
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept