Rinske's super lekkere kaasfondue |
Ingredienten: (4 pers.):
4 dl water
150 gr. champignons
3/4 bouillontablet
60 gr. boter
60 gr. bloem
100 gr. kernhem
200 gr. belegen kaas
peterselie
100 gr. ham in plakjes
stokbrood
kruidenboter evt.
sla/ijsbergsla | Bereiding:
De champignons in het water koken.
Een roux maken van de bloem, boter en het vocht van de champignons!!!! Goed roeren. Geen klontjes!!! Kaas erdoor smelten. Goed blijven roeren. Champignons toevoegen. Als laatste de ham even mee laten pruttelen en dan royaal bestrooien met peterselie. Serveren met een salade en stobrood. |
Receptnummer: 1952 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Rinske |
Opmerking: Ik vind kaasfondue vaak bitter (misschien de witte wijn die men toevoegd?) Deze is heerlijk. Restjes gebruiken voor over de lof of bloemkool!!!! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |