Mirjam's witlofschotel met aardappels en vlees
Ingredienten: (4 pers.):
witlofstronkjes (aantal afhankelijk van aantal personen, ik doe gemiddeld 1,5 per persoon
100 gr. ham voor op de boterham
0,5 pakje monchou (of een scheutje pan&oven)
heel klein beetje melk
Bereiding:
witlof schoonmaken en in kleine stukjes snijden (als salade)
koken in ruim water (intussen aardappels koken en vlees braden) de ham in kleine stukjes snijden wanneer de witlof gaar is goed laten uitlekken monchou in een pannetje beetje laten smelten met een klein scheutje melk zodat het wat zachter wordt, de ham erbij voegen en nog later de witlof bijvoegen en klaar!!!!!!!
Receptnummer: 1969 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: mirjam kruithof
Opmerking:
het gaat in feite om de witlof. Meestal eet je witlof met ham en kaas uit de oven maar dat vind ik altijd zoveel werk. vandaar
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept