Tomaten roomsaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 vleestomaat,
1 kruidenbouillontablet,
2 dl Campina Room Culinair,
peper, zout
Bereiding:
Was de tomaat en snijd hem in stukken. Breng de tomaatstukjes met het verkruimelde bouillontablet aan de kook en laat op een laag vuur 10 min. stoven. Wrijf het tomaatmengsel door een zeef en voeg de Campina Room Culinair toe. Breng al roerend aan de kook en breng de saus op smaak met wat peper en zout.
Receptnummer: 199 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Lekker bij een schnitzel, Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Culinair recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept