Ingredienten: (4 pers.):
300 gr. ham in vrij dik gesneden plakken
1 prei
250 gr. camembert
400 gr. tagliatelle
zout, versgemalen peper
2 dl kookroom
2 tl kerriepoeder
2 teentjes knoflook
| Bereiding:
Snijd de prei in zeer smalle ringen.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend water met een snufje zout gaar. Voeg als de tagliatelle bijna klaar is de prei toe en kook die 1 minuut mee. Afgieten in een vergiet.
Snijd ondertussen de ham in smalle reepjes en de camembert in stukjes(de korst kan worden verwijderd maar het hoeft niet).
Breng de room met de ham, het kerriepoeder, een snufje zout en defijngeperste teentjes knoflook aan de kook.
Voeg de hete tagliatelle, de camembert en lekker veel versgemalen peper toe en hussel alles goed door elkaar. Direct serveren.
|