Nieuws   Zoeken 

Marli's tonijn in witte wijn saus
Ingredienten: (2 pers.):
pasta (vlindertjes)
1 grote ui
dille
creme fraiche (1 bekertje)
2 blikjes tonijn naturel
peper en zout
scheut droge witte wijn
Bereiding:
Pasta klaarmaken volgens voorschrift op verpakking. Ui snipperen en glazig fruiten in pan. Tonijn erbij en en even laten bakken, zodat het goed gaar wordt. Creme fraiche, zout en peper naar smaak toevoegen en goed doorroeren. Dit geheel even laten sudderen, dan de wijn en de dille (hoeveelheid naar eigen voorkeur) erbij, nog even laten koken en klaar! Serveren met een lekkere frisse salade met bijv. verschillende soorten sla.
Eet smakelijk!
Receptnummer: 1995 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marli
Opmerking:
Zo makkelijk en snel klaar te maken en het lijkt toch alsof je iets gepresteerd hebt. Tip: niet aan je eters vertellen dat het zo makkelijk was hoor!! Met de hoeveelheden kun je zelf trouwens heel makkelijk experimenteren, toch nog vragen? stel ze gerust.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept