Nieuws   Zoeken 

Lauretta's omkeermenu
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr. kipfilet
350 gr. spruiten
1 dunne prei
2 el olie
zout en peper
2-3 tl kerriepoeder
25 gr. cashewnoten
Bereiding:
Snijd de kipfilet in reepjes. Maak de spruiten schoon, was ze en halveer ze. Maak de prei schoon en snijd deze in ringen.
Verhit een wok of hapjespan. Schenk de olie erbij en bak de kip om en om goed aan in de hete olie. Voeg de spruiten, prei en kerriepoeder toe en roerbak het geheel 10-15 minuten.
Breng op smaak met zout en peper. Strooi vlak voor het serveren de cashewnoten erover.
Serveer met rijst.
Receptnummer: 2018 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Lauretta Akkerman
Opmerking:
Variaties:
Neem voor een vegetarisch alternatief quorn of gerookte tofu in plaats van kipfilet.
Gebruik tandoorikruiden in plaats van kerriepoeder.
Neem hazelnoten of amandelen in plaats van cashewnoten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept