Appel-kervelsaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 moesappel,
1,5 dl Campina Room Fris,
4 el fijngemaakte kervel,
peper, zout
Bereiding:
Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Kook de appel met 0,5 dl water in ca. 10 min. gaar en wrijf het door de zeef. Voeg de Campina Room Fris toe en breng opnieuw aan de kook. Schep de kervel erdoor en breng op smaak met wat peper en zout.
Receptnummer: 202 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Lekker bij een stukje gegrilde kabeljauw, Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Fris recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept