Nieuws   Zoeken 

Helma's poule de Paris
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond kipfilet
1 pond champignons
1 blikje champignoncremesoep
van Unox
1 groot pakje Boursin
1 pak rijst
peterselie en bieslook
2 bouillonblokken
Bereiding:
Snij de kipfilet in blokjes en kook deze in water met
bouillon gaar. Maak de champignons schoon en snij
deze in grove plakjes. Ook de champignons in water
ongeveer 15 min. koken.
Doe de soep zonder water in een pan , voeg hierbij
de boursin, kipblokjes, en champignons,(bewaar de
bouillon nog even) en warm dit alles samen op.
Als het geheel te dik is evt. nog wat bouillon toevoegen.Tot slot bieslook en peterselie erbij doen
Rijst koken en klaar is kees.
Receptnummer: 2037 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Helma Verkoyen
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept