Ingredienten: (4 pers.):
1 grote stevige bloemkool,
1 rode paprika,
1/2 bakje champignons
1 plak achterham (1/2 ons) in reepjes
1 zakje kerriesaus of 1 zakje kaassaus
| Bereiding:
Bloemkool in zijn geheel koken, moet nog wel wat knapperig zijn
Bierglas (brede opening) voorzichtig in bloemkool draaien,
zodat glas gevuld wordt met bloemkool.
Haal bloemkool uit glas
Paprika/champignons schoonmaken en snijden
Paprika/champignons fruiten, iets zout/peper toevoegen
Reepjes achterham en stukjes bloemkool uit glas toevoegen
Kerriesaus of kaassaus volgens gebruiksaanwijzing maken
Vul opening in bloemkool met de paprika/champignons/ham/bloemkool
Vulling over - dan rond de bloemkool garneren
Giet hierna het sausje erover heen
Eventueel even "bij"verwarmen in de magnetron
|