|
Ton's nasivlees in perzik-pindasaus | |
Ingredienten: (4 pers.): 2 uien 2 tomaten 400 gr. nasivlees (hamlappen) zout, peper, paprikapoeder 50 gr. boter 1 blikje tomatenpuree (70 gr.) 3 el. pindakaas 1 blik perzikschijfjes 2 el. ketjap manis | Bereiding: Uien pellen en fijsnipperen. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Vlees inwrijven met zout, peper en paprikapoeder. In braadpan boter verhitten. Vlees snel in 5 min. rondom bruin bakken. Ui toevoegen en meefruiten. Erdoor roeren: tomaat, tomatenpuree, pindakaas en perziksap. Met de deksel op de pan 15 min. zachtjes laten sudderen. Perziken toevoegen. Op smaak brengen met ketjap en eventueel sambal. |
Receptnummer: 208 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Ton Nieuwenhuizen | |
Opmerking: TIP: lekker met (zilvervlies) rijst en doperwten Opmerking: recept kan eerder klaargemaakt worden en later opwarmen, lekker zowel 's zomers als 's winters | |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl | |
Functies: ![]() |