Helene's pasta met witte roomsaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 zakje tagliatelle roomsaus van honig
1 pak pasta naar keuze
1 grote ui
1 groene paprika
1 courgette
knoflook
250 gr. champignons
250 gr. ham in blokjes
melk
olijfolie
geraspte kaas
Bereiding:
Kook de pasta in een ruime hoeveelheid water beetgaar.
roerbak in een hapjespan de groente en voeg hierbij de hamblokjes. Maak de saus volgens de verpakking en voeg deze toe aan de groente.
De pasta in een vergiet afgieten, en dit gerecht is klaar om te serveren met geraspte kaas naar smaak.
Receptnummer: 209 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Helene van Putten
Opmerking:
Dit is een echt snelklaar recept, binnen een half uurtje staat het op tafel en is heel erg lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept