Nieuws   Zoeken 

Tia's spaghetti-spinazieschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak spaghetti
500 gr. rundergehakt
3 eieren
200 gr. geraspte belegen kaas
kilo verse spinazie/of 750 gr diepvries spinazie
2 blikjes tomatenpuree
2 uien
100 gr. champoins
2 el olie
2 teentjes knoflook
snufje tijm-basilicum- oregano
peper en zout
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Spaghetti koken, spinazie koken, of ontdooien
eieren hard koken. Saus maken van gehakt (kruimelig bakken in een beetje olie) ui fijngesneden en de in plakjes gesneden champions, kruiden en tomaten puree erbij. Dit in een vuurvaste ingevette ovenschaal doen. De goed uit gelekte spinazie er bovenop en dit verdelen, hierbovenop de plakjes ei en geraspte kaas, dan de spaghetti en dit afdekken met geraspte kaas.
15 minuten in de voorverwarmde oven.
Receptnummer: 2090 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Tia
Opmerking:
Je kunt dit recept niet van tevoren maken i.v.m. de spinazie, dit bevat veel nitriet bij het opwarmen.Je kan de gehakt ook vervangen door b.v. zalm
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept