Nieuws   Zoeken 

Els' linzen van de zeeman
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui
olie
2 ons spekblokjes
1 el kerriepoeder
pond aardappelen
5 dl. vleesbouillon (blokje)
Pond linzen (uit blik)
1 appel
4 weense worstjes (of rookworst)
Bereiding:
Ui in blokjes snijden. Olie verhitten en ui en spekblokjes bakken. De kerriepoeder erover strooien en nog even bakken. Aardappels schillen en in blokjes snijden. De aardappelblokjes plus de bouillon toevoegen en 10-15 minuten laten koken. De linzen en de worstjes of rookworst toevoegen. Appel schillen en in stukjes snijden. De appel toevoegen en ongeveer 5 minuten mee laten koken.
Receptnummer: 2142 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Els herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept