Nieuws   Zoeken 

Claudia's Chili Con Carne
Ingredienten: (3 pers.):
500 gr. Gehakt (half om half)
1 Ui
1 Rode Paprika
Chilipoeder
Blikje Ananas
1 pakje Mix van Honig chili con carne
1 grote pot bruine bonen (bv van Hak)
en een wit stokbrood
Bereiding:
Laat de boter in een pan smelten, en als de boter een beetje bruin is het gehakt goed rul bakken.
Bestroot het gehakt met Chilipoeder (hoeveelheid naar smaak uiteraard)
Als het gehakt mooi bruin is gebakken, de ui die u in maantjes hebt gesneden meebakken.
Evenals de in blokjes gesneden Paprika.
Laat in een vergiet de bruine bonen uitlekken en spoel ze af met water.
Als alles tot zover goed gebakken is voeg je de in stukjes gesneden ananas toe.
Temper de hittebron, doe water in de pan en voeg de mix voor chili con carne toe volgens gebruiksaanwijzing.
Ik zelf neem altijd minder water dan op de gebruiksaanwijzing staat aangegeven, maar dit is wederom afhankelijk van uw eigen smaak
Als laatste doet u de goed uitgelekte bruine bonen in de pan, en laat dit nog even, met de deksel op de pan staan
Wel goed af en toe blijven doorroeren !
Ondertussen snijd u het stokbrood.....
en uw heerlijke Chili con carne is klaar!
Smullen maar !!!!
Receptnummer: 2160 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Claudia
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept