Nieuws   Zoeken 

Sandra's pasta met kipfilet en coburgerham
Ingredienten: (4 pers.):
1 zak groene tagliatelle (lintmacaroni)
600 gr kipfilet
1 grote ui
1 teen knoflook
1 bakje champignons
225 gr coburgerham
1 groot bekertje creme fraiche
allesbinder
ketjap
aromat (soort zout)
peper
kipkruiden
klontje boter
Bereiding:
Snij de kipfilet in blokjes en doe dit in een schaal. Strooi de aromat, peper (uit de pepermolen), de kipkruiden over het vlees. Doe er een scheutje ketjap over. Doe alles goed door elkaar. Zet dit kipmengsel weer even in de koelkast om alles goed in te laten trekken.
Snij de champignons in plakjes, de ui en de coburgerham in stukjes.
Breng ondertussen water aan de kook voor de pasta.
Doe in een braadpan een klein klontje boter en laat dit lichtbruin worden. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak dit even goed aan. Doe de coburgerham erbij en bak deze even op hoog vuur mee. Pers het teentje knoflook hierboven uit. Voeg de ui toe en bak deze even mee. Doe dan de champignons erbij. Laat dit mengsel even een paar minuutjes zachtjes pruttelen.
Inmiddels is de tagliatelle gaar en klaar om af te gieten.
Voeg als laatste de creme fraiche toe aan het kipmengsel en laat alles nog even goed doorwarmen.
Receptnummer: 2170 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sandra
Opmerking:
Dit gerecht is lekker snel klaar!!
Heerlijk met een glas witte wijn. Eventueel als bijgerecht een paar plakken tomaat met verse peterselie. EET SMAKELIJK!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept