Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. penne
2 pakjes magere spekreepjes
1 bakje champignons
2 sjalotjes
1 kleine prei
1 gele paprika
2 tomaten
300 a 400 ml huttenkase (groot bakje)
verse bieslook
Parmezaanse kaas
peper, zout,
basilicum
lekker veel knoflook
| Bereiding:
Penne koken. Spekjes bakken. Champignons, prei en paprika groot snijden. Ui snipperen, glazig fruiten in wok. Wat knoflook, zout en peper toevoegen. Prei meebakken. Champignons toevoegen, basilicum meebakken. Paprika toevoegen en uiteindelijk de tomaten in stukken en de gebakken spekjes bijvoegen. Naar gelang nog een paar teentjes knoflook toevoegen. Huttenkase en doorheen mengen, minuutje verwarmen. Penne erbijvoegen en goed mengen. Op bord afmaken met verse bieslook en Parmezaanse kaas. |