Wouter's variable ovenschotel
Ingredienten: (2 pers.):
1 pak krieltjes
300 gr kipfilet of kabeljauw
1 bloemkool
1 potje struik kerrysaus
peper/zout en kerrypoeder
evt. geraspte kaas
Bereiding:
maak de krieltjes gaar in de magnetron 7 min. op de hoogste stand, de bloemkool 10 min en de kip of kabeljauw in kokend water pocheren.doe in een ovenschaal, de krieltjes, bloemkool kruiden even door elkaar roeren, leg daarop de kip of kabeljauw en gooi de kerrysaus erover. Evt geraspte kaar erover en in de oven van 200C ongeveer 10 min.
Receptnummer: 2189 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Wouter
Opmerking:
Dit recept kan ook met broccoli, worteltjes, boontjes en kolen, het kan met (rul)gehakt of shoarmavlees. Ook de saus van struik is er in verschillende smaken.Het lijkt misschien veel werk maar dat is het niet en het is ook nog gezond!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept