Kippensoep met mie en amsoi
Ingredienten: (4 pers.):
1 klein rood pepertje
4 worteltjes
40 gr. peultjes
1/4 struik amsoi
1 bosuitje
1 pakje Chinese kippensoep (Honig)
1 tl gemberpoeder
100 gr. eiermie (Soubry)
Bereiding:
Maak het pepertje schoon en snijd het in ringetjes. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in plakjes. Maak de peultjes schoon. Maak het bosuitje schoon en snijd het in schuine ringetjes. Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het pepertje, de worteltjes, de peultjes en het gemberpoeder toe en kook de soep 7 min. op een laag vuur. Schep de amsoi door de soep en kook 3 min. mee. Schep de mie erdoor en neem de pan van het vuur. Verdeel de soep over de borden en garneer met de bosui.
Receptnummer: 219 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept