Komkommerraita
Ingredienten: (4 pers.):
1 komkommer
2 bosuitjes
1/2 groen pepertje
2 1/2 dl volle yoghurt
1 el citroensap
2 tl gemalen komijn (djinten, Conimex)
2 el fijngehakte munt
zout
Bereiding:
Schil de komkommer en schaaf hem in dunne plakjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes. Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Schep de komkommer met de bosui, het pepertje, de yoghurt, het citroensap, de gemalen komijn en de munt door elkaar. Breng de raita op smaak met zout.
Receptnummer: 222 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Dit is van oorsprong een bijgerecht. lekker bij rode viscurry
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept