Wouter's BélaTsi Kip |
Ingredienten: (2 pers.):
3 kipfilets
½ à 1 bakje champignons
1 beker crème fraîche
bieslook
peper/zout en kerrypoeder
stokbrood | Bereiding:
Kruid de kipfilets en bak ze in de koekepan 10 min. op hoog vuur, daarna 15 min. laten sudderen op laag vuur. In een andere koekepan de in stukken gesneden champignons bakken 5 min. Voeg de crème fraîche toe en kruid het geheel goed met zout/kerry en bieslook. Snij de kipfliet in de pan in stukken en doe deze bij de crème fraîche saus, nog 5 min. op een laag pitje laten sudderen en KLAAR !!
Heerlijk met een stuk stokbrood en witlof salade. |
Receptnummer: 2227 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Wouter |
Opmerking: Zie recept Wouter's Peerlofsalade, dit gaat prima bij bovenstaand gerecht |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |