Nieuws   Zoeken 

Els' eendeborst met paddestoelen
Ingredienten: (4 pers.):
4 eendeborstfilets
250 gr. gemengde paddestoelen
peper en zout
boter
teentje knoflook
3 el creme fraiche
Bereiding:
Snijd de paddestoelen in stukjes. Bestrooi de eendeborstfilets met peper en zout. Snij de velkant kruiselings in. Verhit 50 gr. boter en fruit hierin de paddestoelen zachtjes gaar. Pers er een teentje knoflook boven uit. Roer dan de creme fraiche erdoor. Bak in een andere pan in ong. 75 gr. boter de eendeborstfilets aan beide kanten bruin. het vlees moet wel van binne rose blijven. Snij het vlees in plakjes en schep de paddestoelen ernaast. Lekker met toefjes aardappelpuree.
Receptnummer: 2234 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Els Herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept