Nieuws   Zoeken 

Varkensvlees met mosterdroomsaus van Els
Ingredienten: (4 pers.):
4 varkenslapjes
1 ui
2 el olijfolie
2 tenen knoflook
1,25 dl. witte wijn
2,5 dl. room
2 el grove mosterd
2el fijngehakte peterselie
peper en zout
Bereiding:
Verhit de olie in een braadpan. Bak het vlees aan elke kant 3-4 minuten. Leg het op een bord. Snijd de ui in ringen. Zet het vuur lager en fruit hierin de uit. Voeg de uitgeperste knoflook toe en fruit deze 1 minuut mee. Schenk de wijn erbij en laat het geheel sudderen tot de helft is ingedikt. roer de room en de mosterd erdoor en laat het 5 minuten sudderen. Doe het vlees erbij en laat het nog een keer 5 min. zachtjes sudderen. Roer de peterselie en peper en zout erdoor.
Receptnummer: 2238 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Els herrenberg
Opmerking:
Dit is ook heel lekker met kipfilet. Geef er een pasta bij, bijvoorbeeld penne en knapperige broccoli.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept