Nieuws   Zoeken 

Jan Jongen's Limburgse zure room- aardappelschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg. aardappelen
2 eieren
4 el. boter
2 dl. zure room
peper en zout
Bereiding:
kook de geschilde en gewassen aardappels in water met wat zout in 15 minuten bijna gaar. giet af en laat afkoelen. beboter een ovenschaal met ruim boter. snij de aardappels in plakken en schik ze dakpansgewijs in de schaal. klop de zure room en de eieren los en breng op smaak met wat peper en zout. giet dit mengsel over de aardappels. laat het 15 minuten verder garen in een voorverwarmde oven van 200 graden. eet smakelijk
Receptnummer: 2247 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: jan jongen
Opmerking:
heerlijk bij gestoofde visgerechten
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept