Nieuws   Zoeken 

Greetje's banaan-kokosmousse met chocolade hulstblaadjes
Ingredienten: (4 pers.):
2 grote bananen
1 eetlepel citroensap
8 eetlepels gemalen kokos
2 blaadjes gelantine
12 eetlepels sinaasappelsap
2 dl. slagroom
4 eetlepels suiker
chocoladevlokken
Bereiding:
In ruim water de gelantine ca. 5 minuten weken
Bananen pellen en fijnprakken. Citroensap, kokos/8 eetl. sinaasappelsap erdoor roeren. In steelpan 4 eetlepels sinaasappelsap verwarmen. Gelantine goed uitknijpen en oplossen in sinaasappelsap. Door bananenmengsel roeren.
Slagroom met suiker stijfkloppen , bananenmengsel er
luchtig doorscheppen tot een egaal mengsel. Overdoen in dessertglazen en in de koelkast minstens 1 uur laten opstijven.
Garneren met chocolade hulstblaadjes.
Receptnummer: 2258 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Greetje Botter Fik
Opmerking:
Een heerlijk toetje voor jong en oud en nog heel makkelijk om te maken ook.
Je kunt natuurlijk ook chocoladevlokken gebruiken
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept