Nieuws   Zoeken 

Greetje's romige kerst-advocaatmousse
Ingredienten: (4 pers.):
2 plakken dikgesneden cake
2 x 1/8 l. slagroom
1 theelepel vanillesuiker
3 dl. advocaat
3 dl. roomijs
Bereiding:
Snijd de cake in kleine blokjes en verdeel deze over 4 dessertglazen
Klop 1/8 l. slagroom met vanillesuiker stijf en doe deze in een
een slagroomspuit.
NOG GEMAKKELIJKER IS SPUITBUS SLAGROOM
Mix de advocaat met het ijs tot een gelijkmatige massa, roer de nog vloeibare room erdoor en schenk de advocaatmousse in de glazen. Garneren met toefjes slagroom.
Receptnummer: 2259 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Greetje Botter Fik
Opmerking:
Deze mousse kun je ook heel goed van tevoren maken, zet dan de gevulde glazen in de diepvries.
De glazen dan 40 minuten voor gebruik uit de diepvries halen en op een koele plaats zetten
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept