Véronique's kipkersentaartje
Ingredienten: (2 pers.):
200 gram kipfilet
1 potje kersen op sap
1 zakje kerriesaus
1 potje slagroom
1 pakje bladerdeeg
1 teentje knoflook
geraspte kaas
boter
Bereiding:
Meng het zakje kerriesaus met de (ongeklopte) slagroom en voeg de kersen (zonder sap) en de knoflook erbij. Braad intussen de kip bruin. Daarna de kip bij het kerriemengsel voegen en het geheel vijf minuten laten stijven in de koelkast. Bekleed nu een ingevette (met boter) ovenschaal met het bladerdeeg en giet het mengsel hierin. Afdekken met reepjes bladerdeeg en als 'finishing touch' de geraspte kaas er overheen. En dan in een voorverwarmde oven van 200 graden totdat de bladerdeeg een goudbruin kleurtje heeft gekregen.
Smakelijk!!!
Receptnummer: 2260 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: V?ronique
Opmerking:
Lekker met een salade (denk aan: ijsbergsla met komkommer, krentjes, mais en slasaus).
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept