Jan Jongen's Thaise heaven
Ingredienten: (4 pers.):
60 gr bamboescheut (blik in plakjes gesneden)
300 gr biefstuk in flinterdunne plakken gesneden
2 stengels bleekselderij in flinters gesneden
1 tl. gedroogde chillipepers
1 el. vers gehakte koriander
2 el. limoensap
3 el. maisolie
2 el. muntblaatjes
2 el. sojasaus
1 el. suiker
1 ui in halve ringen gesneden
1 wortel in reepjes gesneden
zwarte peper
Bereiding:
roerbak het vlees 20 seconden in 2 el. zeer hete olie
neem het vlees uit de pan en laat het afkoelen. schud de gesneden groenten met de munt en het gebakken vlees. vermeng 1 el. olie met limoensap, suiker, chillipepers, zwarte peper en sojasaus tot een glas sausje. en schenk dit over de salade uit. schud alles weer goed om en garneer het geheel met koriander.
Receptnummer: 2267 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: jan jongen
Opmerking:
lekker met witte rijst en kroepoek
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept