Nieuws   Zoeken 

Jan Jongen's captains dinner
Ingredienten: (4 pers.):
200 gr. bacon in reepjes gesneden
800 gr. kapucijners
4 stuks schouderkarbonades (circa 500 gr.
200 gr. ui (in ringen gesneden)
Bereiding:
captains dinner is een zeemansschoteldie is samengesteld uit reepjes bacon, een lekkere karbonade, kapucijners, gebakken uienringen, kleine augurkjes, piccalilly en kleine zilveruitjes. kook de kapucijners gaar en laat het uitlekken .fruit de baconreepjes en doe ze in een schaal. giet het overgebleven spekvet over de kapucijners. fruit de uienringen mooi goudgeel. bestrooi de karbonades met peper, zout en bloem en bak ze daarna om en om. presenteer het geheel op een mooi opgemaakte schaal.
Receptnummer: 2283 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: jan jongen
Opmerking:
heerlijk met een frisse gemengde salade en bruin brood
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept