Nieuws   Zoeken 

Anneke's Tapa: Pollo con Jerez y ChampiƱones (Sherrykip met champignons)
Ingredienten: (4 pers.):
200 gram kipfilet
3 eetlepels olijfolie
150 gram champignons
5 takjes fijngehakte peterselie
1 dl Cream Sherry
1 dl slagroom
1 eetlepel citroensap
zout
(versgemalen) zwarte peper
Bereiding:
Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze al omscheppend in de olijfolie aan. Voeg de in stukjes gesneden champignons toe en roerbak circa 2 minuten. Voeg de Cream Sherry en slagroom toe. Breng dit aan de kook en laat het geheel even pruttelen.
Breng de kip op smaak met citroensap, peterselie, zout en peper.
Receptnummer: 2293 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Anneke
Opmerking:
Lekker Spaans tapa gerechtje voor bij de borrel.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept