Nieuws   Zoeken 

Marieke's biefreepjes uit Thailand met Italiaanse inslag (fusion)
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr. rundvlees reepjes
sperzieboontjes
rode paprika
1 ui grote
1 rode peper
teentje knoflook
beetje ketjap manis
beetje tomatenketchup
olie om in te bakken
tagiatelli
Bereiding:
Snijd het vlees, paprika in reepjes. Haal de boontjes af en kook ze 5 minuten. Verwijder de zaadlijsten uit de peper en snijd deze in piepkleine stukjes. De ui snipperen (niet te klein)
Pasta volgens pak klaarmaken
Vlees reepjes bruin bakken in de hete olie dan de uitjes erbij bakken. Knoflook uitpersen. Peper erbij doen. De groente bakkenen als laatse de ketjap en de Ketchup erbij doen en goed door elkaar roeren.
Even laten pruttelen met een klein beetje water tot alles goed gaar is. En klaar.
Receptnummer: 2308 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marieke
Opmerking:
natuurlijk ook lekker met rijst of mie. snij er stukje komkommer bij!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept