kipfilet in bladerdeeg a la Bianca |
Ingredienten: (1 pers.):
1 kipfilet (p.p.)
ketjap manis
zoete chili saus
2 plakjes bladerdeeg | Bereiding:
Marineer de kipfilet minstens een kwartier in een mengsel van ketjap en zoete chili saus. Ontdooi twee plakjes bladerdeeg (p.p.).
Leg de kipfilet op 1 plakje bladerdeeg. Leg het andere plakje er kruislings bovenop en vouw de puntjes en zijkanten dicht. Doe het pakketje in een voorverwarmde oven op 200 graden op de bakplaat (liefst een stukje bakpapier eronder) en laat het geheel gaar en bruin worden. Als het deeg bruin is is het pakketje klaar. |
Receptnummer: 2326 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Bianca |
Opmerking: Ik serveer dit gerecht meestal met een salade, frites of gebakken aardappeltjes en stoofpeertjes. Smullen maar!! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |