Nieuws   Zoeken 

Nancy's eieren met zalmsaus
Ingredienten: (4 pers.):
4 Eieren
25 gr boter
35 gr bloem
1/4 l melk
1 doos roze zalm
peper en zout
Bereiding:
Kook de eieren hard. Pel ze, snijd ze in twee en schik ze in een vuurvaste schaal (bolle kant naar boven). Een bechamelsaus maken met boter, bloem en melk. Breek de zalm in stukjes (verwijder de vellen en graten). Roer de zalm onder de saus. Breng de saus op smaak met peper en zout en giet ze over de eieren. Zet de schotel even onder de grill.
Receptnummer: 2353 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Nancy van Puymbroeck
Opmerking:
Brood of kroketjes smaken hier heerlijk bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept