Nieuws   Zoeken 

Hanneke's lof à la française (magnetron)
Ingredienten: (4 pers.):
witlof, mooie verse stronkjes
schouderham,
de goede kaas,
(evt. restjes) camembert
en/of brie, blauwe schimmelkaas
Bereiding:
Was de lof, droog ze goed, snijd de stronkjes in de lengte door en verwijder de bittere kern. Leg ze vlak op de bodem in een glazen magnetronschaal (+deksel), verwarm ca. 5 min. hoogste stand Ondertussen ieder plakje ham rond een reepje pittige kaas rollen en na voorzichtig openen van de schaal (pas op HEET) de rolletjes ham/kaas naast elkaar bovenop de lof leggen. Ca. 1 min. zonder deksel in de magnetron (stand maximaal), tot de ham aan de randjes krult en de kaas gaat smelten. Hup.... opdienen in deze schaal, eventueel met aardappels in de schil (magnetron).
Receptnummer: 2359 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept