Nieuws   Zoeken 

Jean Paul's Kerrie Ei
Ingredienten: (2 pers.):
75 gram boter
4 eieren
5 รก 6 el massala of kerrie (kopen bij surinaamse toko)
1 maggie blokje
Bereiding:
Kook de eieren en pel deze. Doe de boter in de pan (op zacht vuur) en wacht tot deze gesmolten is. Verkruimel het maggie blokje en vermeng dit samen met de kerrie. Doe 1 eetlepel water bij het geheel. Doe de eieren in de kerrie-jus en prak ze in grote brokstukken. Roer het geheel tot alle eieren bedekt zijn met de kerrie-jus.
Receptnummer: 2367 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Jean Paul
Opmerking:
Dit is een surinaams gerecht voor op brood. Het is ook lekker op dit op stokbrood of puntjes te eten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept