Ingredienten: (4 pers.):
1 pak boerenkool (450 gr.)
3 teentjes knoflook
1 rode paprika
3 takjes basillicum
250 gr. feta
2 el olijfolie
1 tl. rode pesto (Grand'Italia)
100 gr. ongezouten amandelen
2 dl Tomato frito (Heinz)
peper, zout | Bereiding:
Bereid de boerenkool volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper intussen de knoflook. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Neem de blaadjes basillicum van de steeltjes en snijd ze in reepjes. Verkruimel de feta. Verhit de olijfolie en bak de knoflook met de paprika al omscheppend 3 min. Schep de pesto en de amandelen erdoor en verwarm ze kort mee. Giet de boerenkool af en schep het paprikamengsel, de feta en de Tomato frito erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met het basilicum. Serveer met een pasta.
|