Nieuws   Zoeken 

Esther's Italiaanse ciabatta
Ingredienten: (2 pers.):
1 ciabatta
1 ons rosbief
1 ons oude kaas
Lollo rosso sla
boter
rode pesto
kappertjes
Bereiding:
Snij de ciabatta in twee stukken en snij deze stukken open. Smeer de onderkant in met boter en de bovenkant met een beetje rode pesto naar smaak.
Beleg het brood met de lollo rosso sla, rosbief en oude kaas. Doe hier naar smaak wat kappertjes overheen.
Eet smakelijk!!
Receptnummer: 2375 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 5 min. | Meer recepten van: Esther Slinger
Opmerking:
Lust je geen rosbief, maak het dan met rookvlees. Ook heel lekker!
Dit is een lunchbroodje dat heel erg in de smaak viel bij mijn collega's, vandaar dat ik het recept met jullie wil delen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept