Josees snelle Foe Yong Hai
Ingredienten: (4 pers.):
4 eieren
1 klein zakje fijngesneden soepgroenten
2 uien in ringen gesneden
1 teentje knoflook
1 lepel slaolie
2 theelepeltjes maizena
een halve fles Heinz tomatenketchup
halve theelepel suiker
snufje zout
mespuntje gemberpoeder
scheutje water
peper/zout
half groentebouillontabletje
Bereiding:
Fruit de kleingesneden knoflook in de olie. Voeg de tomatenketchup, het halve bouillontabletje, gemberpoeder, maizenameel, suiker, zout en scheutje water toe. Roer dit goed door elkaar. Leg de gesneden uienringen erbij in. Laat de uien langzaam garen. De saus is nu klaar.
Klop de eieren en voeg peper/zout toe en het zakje soepgroente. Van dit beslag bak je snel kleine omeletjes. Deze leg je in een schaal.
De saus giet je over de omeletjes en klaar is je Foe Yong Hai.
Je kunt dit eten met witte rijst of mie
Receptnummer: 2385 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jos? Oosterveld
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept