Hanneke's kipfilet met Italiaanse pesto en mozzarella salade |
Ingredienten: (2 pers.):
4 kipfilets
2 el olijfolie
2 el groene pesto
1 bol mozzarella
2 pomodori
verse basilicumbalsamico-azijnolijfolie
zout en versgemalen peper
| Bereiding:
Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin de kipfilets goudbruin en gaar. Maak met een scherp mes een aantal inkepingen in de kipfilet en vul deze met de pesto. Was de tomaten en snij ze in plakken. Giet het vocht af van de mozzarella en snij de bol in plakken. Maak torentjes van een plak tomaat, een plak mozzarella en een blaadje basilicum.
Besprekel de torentjes met wat olijfolie en balsamico-azijn en bestrooi ze met wat peper en zout. |
Receptnummer: 2414 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Hanneke |
Opmerking: Lekker met driekleurenpasta met tomaten- of pestosaus |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |