Nieuws   Zoeken 

Zoë's boerenkool à la Wok
Ingredienten: (4 pers.):
1 zak gesneden boerenkool
100 gr. spekreepjes
1 fijngesneden ui
2 teentjes knoflook
1 maggi-blokje
1 blokje trassi(gedroogde garnaal)
Bereiding:
Verwarm 1 eetlepel zonnebloemolie en bak hierin de spekjes. Als de spekjes bruin zijn, bak je de ui,de knoflook en de trassi ca. 1 min. mee(niet laten aanbranden). Doe de boerenkool erbij en roer deze 2 min. om. Zet het vuur wat hoger en doe er een kopje water en het maggi-blokje bij. Roer alles regelmatig om tot de boerenkool behoorlijk geslonken is(ca. 5 min.)
Serveer dit met witter rijst en evt. gebraden kip
Receptnummer: 2427 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Zo? Snel
Opmerking:
Hollandse pot op z'n indisch!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept