Nieuws   Zoeken 

Yvonne's Spaanse visschotel
Ingredienten: (4 pers.):
450 gram kabeljauwfilet
100 gram noorse garnalen
1 potje mosselen
1 ui
1 knoflook
1 prei
saffraan
1.25 dl bouillon (van blokje)
creme fraiche
zout, peper, laurierbald
Bereiding:
1 ui en knoflook in olijfolie bakken. Alles in magnetronschaal doen. Prei schoonmaken en 3 minuten op 700 watt gaar laten koken. Bouillon erbij doen, samen met kruiden en laurierblad. Alles op 9 minuten, 900 watt gaar laten worden.
Vis erbij doen, 3 minuten op 700 watt laten koken en later nog 2 minuten op 450 watt laten koken
Vocht overgieten in schaal, dit vermengen met creme fraiche, mosselen en garnalen. Daarna alles over de vis gieten, nog 3 minuten laten doorkoken op 700 watt
Receptnummer: 2463 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Yvonne
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept