Melinda's zalm-dille spaghettisaus
Ingredienten: (3 pers.):
1 blikje roze zalm
3 tomaten
1/4 liter slagroom
1 ui
paar champignons
dille (uit de vriezer, strooibusje)
peper (4 seizoenen uit molentje)
zeezout
Bereiding:
Snij de ui, champignons en tomaten in kleine stukjes. Maak de zalm uit het blikje schoon. Smelt een beetje boter in de pan en bak hierin de ui glazig, voeg dan de champignons toe en bak dit nog heel eventjes. Doe hierbij ongeveer 2/3 van de tomaten, de zalm, en hutsel dit even door tot het een beetje warm is. Roer de room erdoor, en maak op smaak met wat peper en zout en natuurlijk de dille. Voeg op het laatst de rest van de tomaat toe, zodat deze stukjes een beetje heel blijven. Eet smakelijk!
Receptnummer: 2474 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Melinda
Opmerking:
Voor wat extra smaak kan je er nog een theelepel tomatenpuree doorheen roeren.
Lekker met wat stukjes komkommer en een glaasje wijn!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept