Nieuws   Zoeken 

Krokante Zalmfilet a la Danny
Ingredienten: (2 pers.):
2 zalmfilets met vel
tagliatelli
roomsaus
broccoli
dille/peterselie/selderij
zout/peper
olijfolie
100 gram kleine garnalen
bloem
Bereiding:
Marineer de zalmfilets met groene kruiden en peper/zout. Bestrooi de boven kant met een klein beetje bloem. Verwijder de schubben aan de onderkant maar laat het vel zitten. Kook intussen de broccoli en pasta beetgaar, verwarm de roomsaus. Laat de olijfolie in de pan gloeiend heet worden en bak vervolgens de zalm op de velkant tot deze aan de bovenkant rose is. Bedruip steeds met olijfolie. Voeg de kleine garnalen aan de roomsaus toe, en bak als laatste de zalm nog heel even aan de andere kant. Serveer de saus naast de zalm zodat deze krokant blijft. Eet smakelijk !
Receptnummer: 2477 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Danny
Opmerking:
Lekker met evt. wat frisse salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept