Nieuws   Zoeken 

Marie-Jose 's makkelijke zaterdag broodje
Ingredienten: (4 pers.):
1kg. reepjes naturel (varkensvlees)
4 eetlepels Verstegen Marinade
Mix.(naar smaak)
3 dl. zoete ketjap.
ijsberg sla.
de saus:
4 eetlepels mayonaise.
4 " frietsaus.
wat jus orange.
wat water.
3 grote tenen knoflook.
1 komkommer.
shoarma broodjes of turksbrood
Bereiding:
Marineer het vlees een nacht, laat het uit lekken
en bak het lekker bruin.
Rasp de komkommer en knijp hem flink uit .
Maak de saus van de ingr, doe de komkommer erbij
maak op smaak met zout en flink wat peper.
Eet ze als "broodje Shoarma"
Receptnummer: 2479 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marie-Jose Heijmans
Opmerking:
De Verstegen Marinade Mix(met zout) haal ik bij de Keurslager.Door de saus doe ik ook wel een Turkse yoghurt,die maakt lekker vol.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept