Nieuws   Zoeken 

Rianneke's macaroni met spinazie-kaassaus
Ingredienten: (3 pers.):
1 ui
1 teentje knoflook
300 gr rundergehakt
450 gr diepvries spinazie (a la creme)
macaroni
boter
melk
2 el bloem
100 gr. geraspte kaas
Bereiding:
Het gehakt rul bakken, dan de ui fijn snijden en toevoegen samen met de fijn geperste knoflook. Spinazie (ruim van te voren ontdooien) er doorheen scheppen. In een pannetje een klont boter laten smelten, dan de bloem toevoegen (goed roeren) hier een flinke scheut melk aan toevoegen en laten koken. Net zo lang melk blijven toevoegen tot het ongeveer zo dik is als yoghurt. Dan de kaas toevoegen en kort laten koken. Het kaas mengsel door het spinazie mengsel scheppen.
Macaroni koken.
Receptnummer: 2483 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Rianneke
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept